Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ενημέρωση για το Green Hill.

Κυριακή 29 Απριλίου 2012



Τελευταίες ενημερώσεις:

Οι μπάτσοι συνέλαβαν 12 ακτιβιστές, οι 7 κρατούνται ακόμα, υπάλληλοι του κράτους και απόλυτοι δούλοι του κεφαλαίου, οι μπάτσοι επιστρέφουν 7 από τα 30 απελευθερωμένα σκυλιά στους βασανιστές τους με τις άσπρες ποδιές. Όλα τα ζώα που απελευθερώθηκαν από τα κελιά του φαρμακευτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος φαίνεται να έχουν έντονη την μυρωδιά ούρων και ένα κουτάβι έχει σημάδι τομής κατά το μήκος της κοιλιάς του.

"Ανώνυμος" απειλεί με αντίποινα για τις συλλήψεις και την επιστροφή μερικών σκύλων στους εκτελεστές τους, στέλνοντας αυτό το μήνυμα σε μια εταιρία γούνας και στο ιταλικό κράτος: "Επίθεση της ιστοσελίδας SD Fur: Ανώνυμος έκανε μια επίθεση εναντίον εκείνων που αντλούν κέρδη από το αίμα και τα βάσανα των ζώων. Σκοπεύουμε να στηρίξουμε με τα μέσα μας του σπισισμού και τα θύματα της ανθρώπινης σκληρότητας. Θέλουμε να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση για την καθημερινή βαρβαρότητα που διαπράττεται στο όνομα του κέρδους και της αιματηρής μόδας, αυτά τα ζώα τυφλώνονται και κουφαίνονται πριν τον θάνατο τους. Αυτά είναι αθώα θύματα, και θα στείλουμε ένα σαφές μήνυμα στους δράστες. Αυτό είναι μόνο η αρχή."

Με εκτίμηση,

Anonymous OpSaveAnimals # # # OpItaly Operationgreenrights

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΟΣ "ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ" ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 21ΟΣ ΑΙΩΝΑΣ, Η ΖΩΟΤΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΈΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 17ΟΥ ΑΙΩΝΑ. ΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΖΩΟΤΟΜΙΚΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ!

Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!

Κανένα σχόλιο