Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η Leah αφέθηκε επίσημα ελεύθερη

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012


Η παρακάτω πληροφόρηση προέρχεται από την σελίδα υποστήριξης της Leah και των άλλων κρατούμενων της υπόθεσης, Free Leah.



Πρώτα και κύρια, μην πανικοβληθείτε.

Η Leah μας ζήτησε να μεταφέρουμε αυτά τα σημεία μαζί με τα νέα:

- Είναι υπερβολικά τραυματισμένη ψυχολογικά και βίωσε πολλές άσχημες στιγμές, αλλά είναι ζωντανή. Η κατάσταση της ψυχικής της υγείας είναι επίσης πολύ άσχημα.

- Ζητά οι άνθρωποι να βγάλουν διάφορα γρήγορα συμπεράσματα σχετικά με την απελευθέρωση της γιατί πολύ απλά δεν ισχύουν.

- Όσο ήταν μέσα βρισκόταν στο SHU/Διοικητικά Κρατητήρια (σε κελί απομόνωσης) και της είπαν πως εκεί θα παραμείνει για όλη την διάρκεια της κράτησης της, μέχρι και 18 μήνες. Ταξινομήθηκε ως «διαφορετική» από τον Matt και την Kteeo.

- Έλαβε περίπου 200 γράμματα, βιβλία, και καρτ ποστάλ σε 4 μέρες (τα γράμματα δεν της παραδίδονταν κάθε μέρα) και ήταν πολύ χαρούμενη για αυτό, και ξέρει πως περίπου ίδια ποσότητα γραμμάτων επιστρέφονται στους αποστολείς αυτή την στιγμή. Παροτρύνει τους ανθρώπους να δείξουν υποστήριξη για τον Matt και την Kteeo σε όλα τα μέτωπα. Τα βιβλία που δεν έφτασαν σε αυτή θα πάνε πιθανότατα στην βιβλιοθήκη της φυλακής, το οποίο είναι καλό πράγμα επειδή από αυτά που έχουμε ακούσει οι επιλογές της βιβλιοθήκης περιορίζονται σε ερωτικές νουβέλες και θρησκευτικά βιβλία.

- Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα. Αυτή τη στιγμή, η Leah χρειάζεται χώρο μακριά από τα μίντια. Είναι συγκλονισμένη από όλη αυτή την δημοσιότητα. Ανεξαρτήτως ποιος/ποια είστε, αν έχετε τις προσωπικές τις πληροφορίες, σας παρακαλούμε μη την καλέσετε, μη της στείλετε mail, ή προσπαθήστε να επικοινωνήσετε μαζί της ώστε να την ρωτήσετε το οτιδήποτε. Δώστε της χώρο μέχρι να ζητήσει το αντίθετο.

- Αφέθηκε ελεύθερη το βράδυ της 17ης Οκτωβρίου. Δεν το δημοσιοποίησε κατευθείαν επειδή δεν ήθελε οι δημοσιογραφίσκοι να πέσουν πάνω της.

- Είναι πολύ συγκινημένη από το μέγεθος της υποστήριξης και αλληλεγγύης που υπήρξε για αυτήν, και τόνισε πως ο Matt και η Kteeo δεν βγήκαν τόσο στην δημοσιότητα. Παρακαλούμε, στείλτε τους γράμματα, υποστηρίξτε τους, στείλτε τους βιβλία.

Ξανά, για να το επαναλάβουμε, περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Ευχαριστούμε όλους που είχατε εδώ την προσοχή σας και που υποστηρίξατε αυτούς τους ανθρώπους.

Κανένα σχόλιο